Cykelbukser

Cykelbukser

Er du klar til at finde noget nyt cykeludstyr? Så kan du med fordel starte med bukserne. Cykelbukser er ikke kun til de professionelle ryttere, de kan også bidrage med en masse fordele til hobbycyklister eller spinnere.

Igennem denne guide vil vi hjælpe dig til at finde det par, der matcher dig og din cykling bedst muligt. Dette vil vi gøre ved at give dig information omkring forskellige modeller og typer. Herudover giver vi dig naturligvis gode råd til, hvor du finder det billigste og bedste par.

Populære cykelbukser

Er der forskel på cykelbukser til damer og herre?

Cykelshorts (eller bukser) findes både til kvinder og mænd. I dette afsnit kan du læse mere om, hvorfor det kan være vigtigt at vælge efter køn.

Den traditionelle type af cykelshorts kan være generende for kvinder på grund af de kvindelige former. Derfor er der blevet udviklet nogle nye modeller, der har disse fordele:

  • Selerne går uden om brysterne
  • Enkelte modeller findes helt uden seler
  • Bukserne når længere op på lænden
  • Bred front, der ikke trykker på maven

Der er altså visse ting, som man med fordel kan kigge efter, hvis man er en kvindelig cykelrytter, så man opnår den højeste komfort.

Hvad skal jeg kigge efter i et par cykelshorts?

For både mænd og kvinder er der også et par ting, som man altid bør overveje, inden man køber. Det rigtige par cykelshorts giver nemlig en lang række af fordele (på trods af køn), hvis man altså finder det rigtige par.

  • Puden skal være anatomisk
    Hvis puden er anatomisk, er den konstrueret ud fra kroppens holdning. Dette skaber den absolut bedste komfort for både mænd og kvinder.
  • Kig efter kvalitet
    Cykelbukser kan let blive slidt, hvis man ikke køber dem i en høj kvalitet. Derfor kan det være en stor fordel at købe en højere kvalitet første gang.

Hvor kan jeg købe et godt par cykelbukser på tilbud?

Kvalitet er altså vigtigt, men hvad koster det? Som regel kan du finde en par gode cykelshorts/bukser til mellem 250 og 500 kroner. Hvis du vil have den højeste kvalitet for den lavest mulige pris, kan du med stor fordel holde øje med gode tilbud, før du køber.

Cykelhandleren finder man stadig på diverse gader i byerne, men der er faktisk et sted, hvor han er endnu lettere at finde – på nettet. Hvis du køber dit cykeludstyr online, skal du måske vente et par dage med at få det leveret, men du vil ofte spare en del penge og have et større udvalg. Derved bliver det lettere at finde det perfekte produkt, og du får flere penge til andet lækkert cykeludstyr.

Findes der forskellige modeller alt efter årstid?

Findes der specielle cykelbukser til vinter? Og til sommer? På denne side har vi snakket om både cykelshorts og -bukser. Men er det så simpelt? Mange vælger at anvende shorts om sommeren og bukser om vinteren, men der er noget, der er endnu vigtigere.

Det hele handler om din komfort, så hvis du synes, at lange bukser er mere behagelige, kan du sagtens anvende disse året rundt. Hvis det bliver koldt til vinter, kan du også med fordel investere i noget varmere udstyr. Dette kan for eksempel være varmere cykelhandsker, en hue, der passer under hjelmen og meget andet.

Så ligegyldigt om det er sne eller sol, kan du altså komme ud på cyklen med et par lækre og komfortable cykelbukser. Med disse svar burde du være klar til at finde det par, der passer dig.