Find din Trek Mountainbike nemt & hurtigt

Trek Mountainbike

Skal du købe ny mountainbike, kommer du ikke udenom cykler fra Trek. Gennem fire årtier har det amerikanske firma udviklet og forbedret cykler, som nu sælges over hele verden.

Disse mountainbikes er derfor en kombination af godt gammeldags håndværk og moderne teknologi. Det giver mulighed for at skabe de bedste cykler – til den rette pris.

Nye materialer og ny teknologi findes ikke kun på de nyeste og dyre modeller, men anvendes også på mere prisvenlige modeller – til glæde for alle cykelfans.

Hvad kendetegner en mountainbike fra Trek?

Når du vælger en ny cykel er det vigtigt, at materialerne er solide, men også lette. Et let cykel er mere behagelig at cykle på – især når du kører i krævende terræn.

Denne kombination findes kun ved at være nyskabende på flere områder – og her træder Treks mange år i branchen i karakter.

Uanset hvilken prisklasse du vælger, har du sikkerhed for, at cyklen er udstyret med de bedst mulige komponenter – som gear, hjul og bremser – og stellet er bygget af de letteste og mest holdbare materialer.

Hvilken Trek mountainbike skal jeg vælge?

Når du skal købe en ny cykel, er der flere overvejelser at gøre. Skal du primært køre i hårdt terræn i skoven, skal din cykel være let, stærk og have gode gear skiftere – og ikke mindst gode bremser.

Skal din mountainbike bruges til daglig transport mellem hjem og studie- eller arbejdsplads, kan du sandsynligvis nøjes med en lidt billigere model, som stadig vil være perfekt til de danske veje og cykelstier, hvor dårlig vedligeholdelse og huller i asfalten stiller store krav til materialet.

Stadig flere danskere vælger en mountainbike til daglig transport. De er stabile og hårdføre – og kan klare en del belastning, når varerne fra supermarkedet skal slæbes hjem. Samtidig er de sædvanligvis monteret med kraftige dæk, der modvirker irriterende punkteringer i hverdagen.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Trek mountainbikes fås i mange størrelser. Hver enkelt model er tilpasset, så det ikke kun er højden, men hele cyklens geometri, der er tilpasset din størrelse – højde og benlængde. Der findes skemaer på nettet, der guider dig til den rigtige størrelse.

Kan jeg få Trek mountainbike som en elcykel?

Elcykler bliver stadig mere populære blandt de danske cyklister – og derfor findes der også Trek mountainbikes, der er udstyret med elmotor.

El cykler letter din daglige transport, hvad enten du cykler langt eller har tung last på cyklen.