Udfordr dit indre konkurrencemenneske

Annonce

I dag skal alt være hurtigere, bedre og mere konkurrencedygtigt. Verden er i rivende udvikling, og man kan ikke længere hvile på laurbærrene, hvis man vil være med. Det er vigtigt at sætte sig nogle mål for sin fremtid, hvis man gerne vil udvikle sig personligt og være del af en større udvikling. Hvis du gerne vil opnå en større mening med hvad du laver, hvad end det er indenfor din sport eller dit arbejde, så skal du udfordre dig selv hele tiden. I artiklen kommer vi til at gennemgå nogle af de måder, du kan gøre det på.

Opnå ny viden

Det her lyder måske kun oplagt for de studerende eller for dem i arbejde, men det kan sagtens gøre sig gældende for sportsmennesker eller folk med hobbyer. Du tænker måske, at du ved nok om dit område, men man kan altid forbedre sig. Altid. Derfor er det en god idé at søge viden fra andre, som har været i ens område længere tid end en. Spørg din kollega, din holdkammerat eller din mentor om gode råd til at blive bedre. Du kan være sikker på, at de har en masse gode råd på baggrund af den erfaring, de har.     

Ellers er internettet din ven. Find videoer og øvelser på, hvordan du bliver bedre, til hvad du laver. Der findes utallige Ted-talks og videoer fra erfarne mennesker som ved, hvad de laver.  

Sæt dig nogle mål

Hvis du gerne vil udfordre dig selv og se resultater, så sæt dig nogle mål. De må gerne være ambitiøse, men vær også realistisk. Hvis du normalt løber 5 km om ugen, kan det være svært at nå et maraton på en måned. Men sæt også gerne barren højt, så du kan presse dig selv, f.eks. at du på dit arbejde gerne vil have solgt et vis antal varer om ugen. Når du sætter disse mål, har du noget at arbejde hen imod. Ved at sætte små mål i løbet af ugen, har du nemmere ved at nå de større mål, så du kan med fordel lave en form for checkliste, når du har nået de små mål. Så kan du også lettere se, om det er overskueligt at nå de store. Når du sætter målene, så få hjælp af dine kollegaer og kammerater, så du vha. deres støtte hurtigere kan nå dine mål.     

Vær en del af en klub

En god måde at udfordre sit konkurrencemenneske på, er ved at blive en del af en klub. Ved at skabe et sammenhold kan man blive bedre, når man udfordrer sig selv mod andre. Ekstra DK er en klub med 200.000 medlemmer fra mere end 20 lande verden rundt. Det er en klub der for alvor kan udfordre dit indre konkurrencemenneske, da man kan vinde penge i en masse konkurrencer. Der er indtil videre udlovet over 2 mio. kr. til heldige spillere, som har sat tid af til at ville vinde. Medlemskabet er ganske gratis, hver dag er der gratis konkurrencer, og du har gode muligheder for at forbedre dig ved at opnå unikke bonusser og samtidig vinde point og penge. Tjek ekstra dk ud, hvis du gerne vil udfordre dig selv, mens du kan vinde penge og præmier.