Få mere tid til at dyrke sport: Sådan får du kæresten med

I et parforhold kan det være svært at balancere tiden mellem individuelle hobbyer og tid sammen. Med travle jobs, familiebesøg og huslige pligter at tage sig af, efterlades der ikke meget tid i hverdagen til hverken hobby eller parforhold. Derfor kan det være en stor fordel, hvis du og din kæreste deler interesser og kan tage dele i hinandens hobbyer. Går du meget op i sport, er det en ideel løsning at inddrage hende her. Husk dog, at hun måske også vil involvere dig i hendes hobbyer.

Sørg for at i begge har det rette udstyr

Det er vigtigt at komme godt fra start, når du skal inddrage kæresten i din yndlingssport. Derfor bør du sørge for, at hun har det rette udstyr, så hun er sat op til at lykkes med sporten. Elsker du at cykle kan det være, at du skal lede efter regntøj dame, så hun kan holde varmen og ikke bliver modløs på første cykeltur. Er du i stedet vild med at klatre, skal du måske investere i hendes første klatresko.

Med godt udstyr vil det ikke kun blive nemmere for din kæreste at lykkes med din yndlingssport, men hun vil også se, at det betyder noget for dig at inddrage hende. Og det vil helt sikkert kun påvirke hendes lyst til at dyrke sport sammen positivt.

Start langsomt og undgå at hun giver op

Hvis du forsøger at inddrage din kæreste i en sport, som du har dyrket i mange år, vil hun formentligt ikke være på samme niveau som dig. Det er helt naturligt, men er alligevel noget, som du bør tage højde for. Giver du den fuld gas på cyklen eller løbeturen, så hun ikke kan følge med, vil hun sandsynligvis være mere tilbøjelig til at give op. Her er det derfor vigtigt, at du starter langsomt ud og sætter hende godt ind i sporten og dens eventuelle regler. Med tiden vil hun blive bedre, og så kan du lade konkurrencegenet få frit løb.

Kombinér sport og sociale aktiviteter

Hvis din kæreste er lidt tøvende i forhold til at involvere sig i din yndlingssport, skal du ikke fortvivle helt endnu. Det kan naturligvis være fordi hun ingen interesse har i det, men det kan også være, at hun bare ikke har fundet den motiverende faktor for at blive inddraget. En måde at give hende motivation, kan være ved at kombinere sporten med sociale aktiviteter, som hun sætter pris på. Det er trods alt tid i bruger sammen som kærester og ikke sportskammerater.

Det kan for eksempel være at pakke en picnickurv med, når i skal på cykeltur. Så kan i sammen nyde jeres medbragte mad et flot sted i naturen. Det kan også være, at i løber ned for at handle ind til den kæresteaften i har planlagt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du skal naturligvis tilpasse dig din kærestes specifikke ønsker.

I sidste ende er det en win-win for både dig og din kæreste, hvis i kan kombinere kærestetid og sport. Investerer du i det rette udstyr fra agu.com/dk, hjælper hende godt i gang og kombinerer det med hyggelige, sociale aktiviteter, så er i godt på vej til at få endnu mere kvalitetstid sammen i hverdagen.