Padelklubber dukker op flere steder i Danmark

Annonce

Du har ganske vist kunne spille padel i Danmark i lang tid, men kun få steder har du kunne melde dig ind i reelle klubber. Det har sandsynligvis hængt sammen med, at sporten er relativt ny. De fleste steder har man blot kunne leje sig til baner, når man ønskede at spille.

Nu er der dog flere og flere steder, hvor der åbner deciderede padelklubber. Hvis du har fundet stor glæde ved sporten, er det derfor oplagt at opsøge én af disse. Her kan du ikke blot spille lige så meget, du lyster, for en fast medlemspris, men kan som regel også deltage i træningssessioner.

Det er endnu ikke alle steder i landet, at det er muligt at finde disse klubber. Inden for de næste par år kommer de dog sandsynligvis til at ligge over hele landet. Det er nemlig en sport, der bliver ved med at stige i popularitet blandt danskerne – og i resten af verden.

Hvorfor er padel blevet så populært?

Det er svært at sige, hvad der har gjort, at padel tennis er blevet så populært. Der kan selvfølgelig være flere grunde til det, men mange drages dog af den høje intensitet. Får man først spillet til at fungere, er det nemlig et spil, der foregår i et relativt højt tempo.

Det et dog især noget, der gør sig gældende, hvis man spiller double. Her er der nemlig to spillere på hver banehalvdel, hvilket medfører, at bolden hurtigt kan sendes frem og tilbage. Sandsynligvis er det en stor del af årsagen til, at det er blevet en populær sport hen over de seneste par år.

Til trods for, at det allerede nu er en meget populær sport, er der ikke noget, der tyder på, at populariteten er falmende. Tværtimod bliver sporten hele tiden mere og mere populært. Det er netop derfor, at der er flere og flere klubber, der slår dørene op i hele landet.

Har du et ønske om at spille padel, men kender du ikke nogen, du kan spille med, er det oplagt, at du opsøger én af disse klubber. Her kan du blive en del af et fællesskab, og kan med garanti finde noget, som har lyst til at spille padel med dig. Det er gældende, uanset hvad dit niveau er.

Det er ikke en dyr sport

Det er ikke alle sportsgrene, der er lige billige. Det kan du med garanti få én, der spiller gold til at skrive under på. Her kan det koste adskillige tusinde kroner at købe udstyr. Sådan er det dog ikke med padel, der er en relativt billig sport, da der er begrænset behov for udstyr til det.

Du skal ikke bruge andet, end et bat og en bold, for at kunne spille padel. Derfor er det begrænset, hvor meget udstyr, der er behov for at købe. Har du ikke prøvet det før, bør du dog enten låne eller leje dig til det, indtil du finder ud af, om det overhovedet er en sport, der har noget at byde på for dig. Det er nemlig slet ikke sikkert.