Løb er også for stærke mænd

Vennerne og kollegaerne er begyndt at løbe – men du ved ikke helt, hvordan du skal komme i gang. Selvom mange mænd tror, at løb er for kvinder, så er løb blevet mere og mere populært blandt den danske befolkning – også blandt den mandlige del. Hvis du ønsker at opbygge muskelmasse, at blive hurtigere på fodboldbanen og at kunne holde til cykelturen til og fra arbejde, så er løb lige noget for dig. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang med at løbe på den bedste måde – uden at de dårlige undskyldninger opstår.

Lok vennerne med på løbeturen

Regnen siler ned udenfor, det nærmer sig spisetid og du orker ikke den løbetur, som du har forude. Der er mange undskyldninger for at droppe løbeturen, og de fleste af os bruger flittigt de fleste. Hvis du vil komme i gang med at løbe og droppe undskyldningerne, er det derfor en god idé at lokke dine venner med på ideen. Hvis I er flere sammen om projektet, er det langt sværere at retfærdiggøre undskyldningerne, og I kan i stedet holde hinanden op på aftalen. Derudover kan de ugentlige løbetur være et hyggeligt samlingspunkt, hvor du og vennerne får kvalitetstid sammen, hvor I kan snakke om stort som småt uden at blive forstyrret af konerne. Dine venner vil helt sikkert takke dig, når de oplever løbeturens goder, den fornyede styrke i kroppen og den nye energi til hverdagen, som løb giver.

Hav påklædningen i orden

Inden du skal løbe, er det vigtigt, at udstyret er i orden. Først og fremmest skal du have et par gode løbesko, og kondiskoene, som har ligget bagerst i skoskabet de sidste 10 år, er altså ikke gode nok til formålet. En løbesko er vigtig, da den giver dig støtte til fødderne, så du undgår skader.

Derudover skal du erhverve dig noget løbetøj, som din hud kan ånde i, og som samtidig kan holde dig varm om vinteren. Hos Lagersport.dk kan du finde et stort udvalg af både løbesko og løbetøj, som er helt perfekt til dig, som vil starte på sporten, uden at bruge en formue på opstarten. Du finder udvalget her.

Kombiner med styrketræning, og opnå vindende resultater

Har du fulgt ovenstående råd, eller ønsker du blot at gå all in fra starten? Hvis du skal i gang med at løbe, er det en god idé at dyrke styrketræning oven i de ugentlige løbeture. Foruden at give dig en flot figur vil styrketræningen gavne dit løb, så du kan løbe både hurtigere og længere på rekordtid. Du behøver dog ikke at betale et dyrt, månedligt fitnessabonnement for at blive klog på styrketræningen. Med smart fitnessudstyr fra Sagatrim.dk kan du købe vægte, som du kan bruge til hjemmetræningen. Følg linket her og se mere. Du kan med fordel udføre din styrketræning efter dine løbeture. På denne måde sikrer du dig, at dine muskler er helt varme, så du kan undgå skader og gener fra træningen.