Afstandsmåler

Afstandsmåler

Afstandsmåleren er den moderne udgave af tommestokken. Den sørger for, at du kan måle helt præcist på ganske få sekunder, og du slipper for at stå og jonglere med en tommestok, mens du skal holde den lige, så du får de helt præcise mål.

Med denne ganske lille måler behøver du ikke længere måle og måle efter, for at være sikker på at du ender med de rigtige mål. Med laser sørger afstandsmåleren for at give dig det rigtige mål indenfor få sekunder, så du kan komme videre med arbejdet og måle sikkert og korrekt, hver gang.

Populære afstandsmålere

Hvilken afstandsmåler kan jeg købe?

De mere avancerede modeller med bluetooth og USB kræver, at du sætter dig lidt ind i tingene, hvis du skal få det helt optimale ud af det, du har købt.

Men, en afstandsmåler er ikke i sig selv avanceret at bruge, så det kræver ikke at du er en certificeret handyman. Tværtimod skal du investere i en afstandsmåler, hvis du gerne vil gøre arbejdet lettere for dig selv, når du gør-det-selv.

Du slipper for at skulle holde styr på målebånd eller tommestok. Laserteknologien sørger for, at dine målinger bliver helt præcise hver gang. Du kan lettere komme til at måle fra svære positioner og stadig opnå resultater, der er helt præcise.

Hvordan finder jeg den rigtige afstandsmåler?

Når du skal investere i en afstandsmåler, er det bedste du kan gøre at tage udgangspunkt i dine behov, så du kan finde den måler, der passer bedst til dig.

Det handler også om prisen, for som du kan læse nedenfor, er der et stort spring fra de billigste til de dyrere modeller i kategorien.

De dyrere modeller har en række andre funktioner, der måske ikke har den store relevans for dig som lægmand, der skal bruge din måler til mindre gør-det-selv projekter. Er du på den anden side håndværker, så kan dataoverførsel via USB eller Bluetooth måske have sine fordele.

Gør op med dig selv, hvad din måler skal kunne og køb ud fra det.

Findes der flere former for afstandsmålere?

Det er ikke kun i værktøjskassen, du kan bruge en afstandsmåler, de findes også i en række andre forskellige sammenhænge, hvor afstand spiller en stor rolle for det endelige resultat.

I forbindelse med jagt er en afstandsmåler optimal, for at du kan være helt sikker på at byttet er inden for den tilladte afstand, inden du skyder. Denne form for måler findes i form af en kikkert, der giver dig den præcise af stand fra din position til byttets.

Herudover findes der afstandsmålere til golf. Det giver spilleren et bedre udgangspunkt for at lægge slaget optimalt og give bolden den kraft, der skal til for at ramme greenen. En oversigt over de mange forskellige målere kan findes på afstandsmåler.dk

Hvad koster en afstandsmåler?

Som med alt andet, kan du købe alt fra den billigste model til den mest avancerede og dyre model – og alt ind imellem. En af de billigste modeller på markedet er en Bosch afstandsmåler, der kan købes til en pris på omkring 399 kroner. Herfra kan du finde modeller i alle prisklasser, men den almindelige gennemsnitspris ligger på omkring 1000 kroner for modellerne af god og robust kvalitet.

Du skal gøre op med dig selv, hvad du skal bruge din måler til og, hvor tit den vil komme frem or at have de bedste forudsætninger for at finde en, der passer til dine behov.

Alt i alt er en afstandsmåler et redskab, der skal gøre dine projekter mere præcise og lette at gøre rigtige første gang. Skal du have en sådan måler i din værktøjskasse, så vælg den, der kan præcis det du har brug for og hverken mere eller mindre!